Heeeeeej,
 
Som det står skrivet i vårt förra inlägg så har vi alltså nått fram till den färgglada staden Byron Bay. Byron är en unik stad med många mysiga (aningen höga) människor som lever ut 70-talets trendiga hippiekultur.

Småtrötta som vi var efter att hållit oss vakna till klockan 04.00 på morgonen, eftersom bussen som skulle ta oss från Spot x till Byron avgick då, blev vi lagom glada när vi fick vänta i fem timmar innan vi fick checka in på det nya hostelet Arts Factory. Men efter att ha fått vårat teepee (stor indianhydda/tält) flöt allt på! Vi lagade mat och njöt av den vackra utsikten av grönska som omslöt hostelet. Vi båda kan konstatera att detta hostel var något utöver det vanliga. Det var placerat mitt bland träd och "regnskog" där en stor flod flöt i mitten av området. Kalkoner och stora ödlor sprang runt på stigarna och vi bodde med en liten fluffig kyckling. Vi delade glädje och kärlek med flera hundra hippies som bodde granne med oss. Det är så svårt att sätta ord på hur det egentligen var att bo på Arts Factory och tyvärr är bilderna mycket få, men det var en riktig cool och unik upplevelse..

Överallt i Byron Bay möttes vi av surfkillar som skulle till stranden för att ta sig an de stora vågorna. Människorna var underbara och vi lärde känna några riktigt härliga tjejer. Vi blev ett gott tjejgäng som gjorde allt tillsammans (vi har faktiskt redan planerat in en reunion). En dag bestämde vi oss för att ha en mysig tjejkväll med film, gött snack och godis. Det blev riktig lyckat!

Vi hann med mycket under de sex dagar vi tillbringade i Byron Bay, såsom surfing, hiking och en hel del festande då partyhumöret alltid var på topp i den lilla staden. Kvällarna slutade för det mesta med efterfest och vi ramlade in i vårat tält runt sex på morgonen, lagom tid att kliva upp igen... Vi fick även fira Australia Day och det bästa ordet att beskriva dagen var ordet FEST!! Varenda människa i staden var ute och trängdes på nattklubbarna, sjukt roligt tyckte vi.
(Arts Factory)
 
(Vår ödlekompis)

(Vårt camp)
(Happy Australia Day)
(Dagen firades med bland annat några underbara svenskar - Maja och Frida)
(Sangria)
(Poolhäng)
 
(Crazy Australia Day)
(Filmmys/tjejkväll)
(Utgång med våra Lidköpingtjejer)
(Förfest vid vårat tält)
(Goa tjejgänget)
(Ölspel)
 
 
 
(Första kaffen sedan vi åkte - godaste ever)
(Så mycket fest, så lite tid)
 
 
 
(Vår goda, blåa dricka)
(Matildorna)
 
(Girls night out)
(Tog en cykeltur till Australiens östligaste punkt)
 
 
 
 
 
(Efter en dag i solen)
 
 
 
 
 
Vi trivdes oerhört bra i Byron Bay och vi båda vill snart besöka den igen. Nu väntar Surfers Paradise.

Vi hörs snart igen!
 Puss och kram

2 kommentarer

ulrica

03 Feb 2014 21:34

Hej fina tjejer! Livet verkar vara på topp! Härliga upplevelser och kul med så många nya vänner!
Sköt om er och längtar efter er!
Puss o kram¨

M-dowg

11 Mar 2014 22:12

åååh, orkar inte. ser helt underbart ut alltihopa!! vill ha en bild på den "fluffiga kycklingen" ni bodde med! hahaha. saknar er en massooor! pussssss <3

Kommentera

Publiceras ej