Hej på er,

Vi får ursäkta den dåliga uppdateringen men Australiens wifi är väl inte riktigt på topp. Den senaste veckan har vi hunnit med saker som Surf camp, åka till hippiestaden Byron Bay och fira Australia Day.

Efter cirka tre veckor i Sydney styrde vi kosan mot ett omtalat och omtyckt Surf Camp beläget i närheten av Coffs Harbour (Spot X). Våra förhoppningar var med andra ord ganska höga, men de överträffades. Med en familjär omgivning, duktiga/snygga instruktörer och olika spännande aktiviteter kunde vi inte annat än att älska stället. Några av de roliga aktiviteter vi deltog i var ocean rafting, limbo, karaoke och zumba. Det blev även en del festande och höjdpunkten var när det hölls ett stort beach party på stranden som var riktigt lyckat!

Angående surfingen, så kunde vi båda faktiskt stå upp på första vågen och det blev en del snygga bilder från när vi surfa, men självklart gjorde vi några inte så graciösa vurpor. Det är en sådan otrolig känsla och adrenalinet pumpar när man lyckas ta en våg och följa med den hela vägen in till strandkanten.
En dag när vi var ute och surfade på lite djupare vatten såg vi några bubblor en bit längre bort. Första tanken var förstås en haj, och eftersom vi fått det förklarat för oss att man ska ligga stilla och inte röra sig då hajar letar sig fram med hjälp av rörelser i vattnet, så låg vi där på våra brädor med bultande hjärtan och spelade döda. Till vår stora glädje så var det bara två söta delfiner som lekte i vattnet, vilket var riktigt fräckt! Vi båda är enade om att surf campet är det bästa vi gjort hittills, kanske det roligaste vi gjort under våra nitton (snart tjugo wihooo) år. Man lärde sig verkligen mycket under de få dagarna vi var där. Vi kan inte vara mer än nöjda och vi hoppas på att kunna använda vår nya surfskills längs resan.

(Vår lilla avskedspresent till familjen Nordström)
(Vårt boende på surf campet)
(Våra härliga mexikanare)
 
(Bild från beach festen, SÅ KUL!)
 
(Goon <3 bästa och billigaste vinet någonsin)
 
(Var ute och hikade, såg vilda kängurus)
(Helt öde strand)
 
(En annan festkväll)
 
Vi köpte ett paketpris med bilder tagna av en fotograf när vi surfade, men de har inte hunnits ladda upp på hemsidan så de bilderna kommer i ett senare inlägg. 
 
Men allt gott kommer till ett slut och det gjorde även vår tid på campet. Nu var det dags för ännu ett äventyr på östkusten, next stop Byron Bay.

Puss och kram!

1 kommentarer

M-dowg

11 Mar 2014 22:15

omg!! har ni badat med delfiner?!?! döööör! klappade ni dem? :)))))) puss på er <3

Kommentera

Publiceras ej