Hallå där,

Nu har vi varit här i cirka tre veckor och vi har haft en underbar vistelse hittills. Vi har hunnit med ganska mycket och känner oss för tillfället rätt klara med Sydney. Under de senaste dagarna har vi haft sköna dagar vid poolen, shoppat i det stora shoppingcentret i Castle Hill och dessutom åkt till en av de populäraste stränderna här, vid namn Bondi Beach. Bondi är en stor strand med kritvit sand. Det var dock väldigt kallt i vattnet, men efter att ha blivit dränkt av de gigantiska vågorna vande vi oss. Till slut var det till och med riktigt skönt att ta ett dopp då solen var så stekande het. Vi mötte upp med några boråsare, som vi känner sedan tidigare, och till oss anslöt även en australiensare och en kille från Nya Zeeland. Vi blev ett riktigt härligt gäng på stranden. Det var smockat med folk på stranden och överallt i havet såg vi surfare som gav sig an vågorna.

(Bondi Beach)
 
 
 
(Ashton, Sara och Matilda på le beach)
(Sexy legs)
 
 
 
(Standardfrulle i paradiset)
 (Poolhäng) 
(Vi har blivit grymma på att använda tvättmaskinen)

Eftersom veckan börjar lida mot sitt slut överraskade familjen oss med en avskedsmiddag ute på en resturang här i närområdet. Maten var riktigt god och extra speciellt var det för oss då det var första gången vi ätit ute sedan vi kom till Australien. Vanligtvis lagar vi all vår mat hemma (tack gode gud för mästerkocken Matilda). Det blev ett perfekt avslut för vår tid här i Sydney med familjen.
 
(En lökblomma - faktiskt supergod)
(Sååå goda drinkar)
(Sangria gjord på jordgubbar och persika)
(Våra fina värdar, Peter och Rebekah)
(En riktig mysig sista stund tillsammans, tyvärr var Heather iväg på annat)
 
Det har varit så skönt att bo tillsammans med familjen Nordström, de är alla underbara, men nu känner vi att det är dags att ge sig ut på nya äventyr och upptäcka Australien. Nästa stopp är Coffs Harbour där ett surf camp väntar. Vår förväntningar är höga, vi tror och hoppas att vi kommer ha det riktigt roligt.

På återseende!

Puss och kram Sara och Matilda.

1 kommentarer

ulrica

20 Jan 2014 20:46

Hej goa tjejerna! Ser ut som livet leker!
Ha de gott och va rädda om er!

Puss o kram

Kommentera

Publiceras ej