Hej igen,

Som vi skrev i det förra inlägget så är Sydney en mångfacetterad stad som man lätt kärar ner sig i. Här finns mysiga gator med romantiskt uppdukade bord för två, till glassiga barer belägna högst upp på Sydneys präktiga skyskrapor. Det är en stad som aldrig sover och därför var det ett måste för vår del att uppleva Sydney även by night.

Så med festblåsorna på, partyhumöret på topp och våra egengjorda paraplydrinkar på altanen gjorde att kvällen inte kunde bli annat än bra. Vi begav oss till en av Sydneys största nattklubbar The Ivy, som vi hört mycket gott om. Men det var fler som hade samma tanke som vi och till en början trodde vi att vi aldrig skulle komma in. Det var inte bara en eller två våningar fyllda med dansande och berusade människor utan hela fyra (med en swimmingpool högst upp). Kvällen innefattade allt från dance battles (Sara vann, yeey) till att träffa riktigt sköna människor från världens alla hörn.

Trötta men glad tog vi bussen hem halv sju på morgonen och klockan åtta stapplade vi in i vår lilla boning, nöjda över en riktigt bra utekväll i storstaden, den var rent ut sagt AWESOME!!!

(Drinkmaster för kvällen)
(Skål till er alla fina)
(Taggade för kvällen)
 
 (Inne på The Ivy)
(Några roliga brasilianare)
(En liten del av dansgolvet på första våning)
 
(Första gången vi såg en råtta på nära håll...Eeuuhh!)
 
Vi har även lärt känna en svensk tjej som bor här i Castle Hill och en kväll bestämde vi oss för att ha en girls night out. Vi gick till The Hills som är en bar och nattklubb som ligger i samma område som vi bor. Det blev en del drinkar och mycket skratt. När nattklubben stängde fortsatte festen på annat håll. Till tidig morgon hade vi gött poolhäng tillsammans med några av de roligaste människorna vi träffat so far. Det är så oerhört lätt att lära känna folk här då alla är väldigt öppna och trevliga.
 
(Halva Sara, Matilda och Nathalie)
(Smarriga drinkar)
 
 
(Dina absoluta måsten för kvällen fanns att köpa inne på toaletten på nattklubben, just in case)
(Liten bit kvar, men snart där)
(Toakortet på efterfesten, ett måste! P.s om ni inte märkt det innan så har vi likadana toppar)
(Nice poohäng klockan 04.30 på morgonen)

Hoppas ni har det bra där hemma i snön!
 
Puss och kram från Sara och Matilda.
 
 

Kommentera

Publiceras ej