Hej på er tussebollar!
 
Noosa föll oss båda i smaken. Den lilla staden hade väldigt mycket att erbjuda. På de få dagar vi var där hann vi med ett flertal roliga grejer. En av våra nyfunna vänner Sandra fyllde tjugo år, vilket vi självklart såg till att fira rejält. Vi inledde dagen med sång och pannkakstårta på sängen. Därefter åkte vi till en paradisstrand, Sunshine Beach, som låg en liten bit utanför centrum. Efter att ha njutit några timmar på stranden gick vi upp till strandbaren och beställde varsin fin och god paraplydrink. Vi toppade sedan den perfekta dagen med en stor fest i en park vid stranden som sedan fortsatte i en lyxig takvåning med utsikt över hela Noosa, det var magiskt! Dagen och kvällen blev oförglömlig.
 
 
(Uppe med tuppen för att göra den godaste pannkakstårtan)
(Födelsedagsfrukost i solskenet)
(Matilda, Malin, födelsedagsbarnet Sandra och Sara)
(Sunshine Beach)
 
(Vi älskar våra nya bikinisar - hänvisar till Brisbaneinlägget)
(Skål)
 
(Så färgglada och goda så, mums!)
 
(Sara går lös)
(Förfest i parken, Sara är lekledare)
 
(Festen fortsatte på lyxvåningen)
(Matilda agerar fotograf)
(Utsikten över Noosa)
 
(Underbart gäng med människor, riktigt lyckad fest)
 
Under vår tid i Noosa hann det även bli tid för kärlekens högtid, alla hjärtans dag. För att få den rätta stämningen åkte vi till en utkiksplats där vi beskådade solnedgången över Noosa. Mycket vackert och romantiskt. Efteråt unnade vi oss en tvårätters middag ute på en resturang. Efter cirka två månader med att laga tre mål mat var dag kändes det extra speciellt och gott att gå ut och äta.
 
 
(Två glada tjejer i solnedgången)
(Mysig parmiddag)
(Vi fick röda rosor av en snäll kille)
(Mycket romantiskt)
 
Vår sista dag i Noosa spenderades på en marknad där det fanns en blandning av allt man kunde tänkas önska sig. Matstånden var vår absoluta favorit som de matälskare vi är. Det fanns en stor variation av saker du kunde köpa och vi stötte på prylar vi tidigare aldrig sett.
 
(Hektiskt på marknaden)
(Vi fick en okänd kräm som skulle vara bra för alla möjliga ting)
(Det fruktansvärda köket på hostelet...)
(Ladies night med gratis champagne)
 
 
(Ännu en bra kväll)
 
Det var även i Noosa vi fick beskedet att vi fick jobbet som volontärer på paradisön Fraser Island. Till en början såg det lite mörkt ut då de redan hade tillräckligt med volontärer, men efter några samtal och en gnutta tur så fick vi jobbet. Glada och exalterade satte vi kurs mot Rainbow Beach, metropolen för båtarna som tar folk över till Fraser. Dagen som verkat vara vår lyckodag vände dock den sekunden vi klev in i bussen som skulle transportera oss från Noosa till Rainbow Beach. Saken var den att air conditionen på bussen hade lagt av. Så där satt vi, i en proppfull buss med solen gassandes genom rutorna en redan tillräckligt varm sommardag. Till råga på allt så var elementen igång. Ni kan föreställa er vilken gigantisk och fruktansvärd bastu vi befann oss i. Som tur var behövde vi bara resa i 40 minuter innan vi skulle byta buss. Vi överdriver inte när vi säger att de var de värsta minuterna i våra liv.
 
Bortsett bussturen var tiden i Noosa helt underbar och vi skulle mer än gärna göra staden ett besök igen. Det är en fantastisk, pittoresk och mysig stad där man kan leva ut sin semesteridyll.
 
Next stop, några veckors jobb på Fraser Island.
 
Puss och kram!

1 kommentarer

Ulrica

16 Mar 2014 16:12

Hej fina tjejerna! Det ser helt fantastiskt ut! Ni ser ut att ha de toppen och vad härligt attt lära känna så mycket nya goa vänner! Men det är ju inte så konstigt ni är ju så goa, glada o söta själva!
Ha de bäst!
Puss o kram från en stolt mamma! <3´

Kommentera

Publiceras ej