Efter att vi kom tillbaka från Fraser Island stannade vi några dagar i Rainbow Beach. Det fanns inte så mycket att göra i denna stad, då den är relativt liten. Det staden är känt för, som även hörs på namnet, är dess kilometerlånga strand med klippor färgade i några av regnbågens alla färger.
(Som ni ser på bilden gick sandklipporna i flera olika nyanser)
(En kall öl på stranden med surfare i bakgrunden)
 
 
 
Vi bodde de första nätterna hos två av förarna som jobbade med oss på Fraser. Till vår stora förvåning kryllade det av ormar i deras skjul, närmare bestämt 60 stycken. Vi sov alltså omringade av ormarna, en obehaglig och ganska skrämmande känsla. Som tur var visade det sig att de alla var harmlösa och en dag fick vi gosa med en av pythonormarna.
 
 
(Sara med ormen)
(Matilda med ormen)
 
 
Vår tid i Rainbow var kort, men mysig. Vi hann med saker som att fiska havskrabbor och njuta av en romantisk solnedgång.  
(En regnbåge i Rainbow Beach, otippat hehe)
(Redo för krabbfiske)
(Stor fångst, kvällsmaten är räddad)
(Vacker solnedgång)

Med många hektiska dagar bakom oss såg vi fram emot lugna dagar i 1770/Agnes Water. För första gången på väldigt, väldigt länge fick vi äntligen ligga på stranden och bara njuta, som de soldyrkare vi är. Även hostelet var avkopplande i sig med en skön atmosfär med inslag av buddhismen. Vi bodde i hus liknade bungalows med vacker natur omkring oss.
 
 
(Frukostview)
 
(Vår bungalow)
 
(Här ska det lagas mat)
 
(Grodan som bodde i en gammal jukebox)
(På väg till stranden)
 
(Strandhäng)
 
Under vår vistelse hann vi även bli nära vänner med ett gäng sköna människor, alla från olika nationaliteter. Närmast kom vi två underbara svenska tjejer, Alice och Emilia. Tillsammans med dem firade vi den irländska högtiden St. Patricks Day. Med fyrklöver och regnbågar målade i våra ansikten kunde vi inte vara mer än redo för kvällens festligheter. Kvällen bjöd på lekar, dans och mycket skratt.
(Här blir vi målade)
(Vacker konst i våra ansikten)
 
 
 
(Jelly wrestling)

Hörs snart.

Puss och kram!

Kommentera

Publiceras ej